Boekpresentatie: 'Happiness in de bonus - 44 korte verhalen voor flow en verlichting'

Dr Anke Weber Smit, auteur van Ontdekkingsreis Hoogsensitiviteit' en tweevoudige finalist HSP professional van het jaar, presenteert haar tweede boek!

Datum : 20 juni 2020
Locatie : Rijnlandse Boekhandel, Oegstgeest

In dit vrolijke boekje neemt de ze je, vol humor, diepgang en inspiratie, mee naar haar zoektocht naar meer flow en verlichting tijdens gewone, alledaagse situaties. Boodschappen doen, een bezoekje aan de sportschool en wachten bij de voetbaltraining. Ze ontdekt mogelijkheden voor groei en ontwikkeling die ze op een speelse manier beschrijf waarbij ze ook regelmatig om zichzelf moet lachen.

Happiness in de bonus is geschikt voor alle lezers, jong en oud, hooggevoelig of niet. Tijdens het lezen zal je bijna ongemerkt je (denk)wereld verruimen. Je ziet kansen tot meer flow en ontwikkeling in alledaagse situaties die je eerder voorbij liet gaan. Gewoon genieten van een verhaal met een knipoog dat kan natuurlijk ook!

Prijs: ca. €17,-

Vroege Vogel korting! Wil je bij de eersten zijn die de Happiness in de bonus lezen? Bestel nu alvast je gesigneerde exemplaar direct bij de auteur! Als je voor 1 juni bestelt ontvang je je boekje 1 week voor de officiële lancering en met 10% korting op de officiële prijs.

Tijd: 10.00-14.00 uur, gratis

https://ankewebersmit.com/boeken/ https://weekvandehsp.nl/

Meer informatie over Anke Weber Smit - Coaching & Ontwikkeling