Lezing ove het immuunsysteem

Lezing over het Immuunsysteem

Datum : 24 september 2020
Locatie : Lindenplein 6, 2201 JJ Noordwijk

Ieder van ons heeft een indrukwekkend, kundig immuunsysteem. Hoe kun jij zelf zorgen dat dat goed voor je werkt? Leer er alles over, krijg praktische tips én stel al je vragen.

IMMUUNSYSTEEM Interactieve lezing, in samenwerking met Bewust Bollenstreek Zijn we echt zo kwetsbaar als ons voorgehouden worden, wanneer er virussen, bacteriën en andere ziekteverwekkers zijn? Nee, zeker niet! Ieder van ons is voorzien van een indrukwekkend, kundig en gecompliceerd immuunsysteem, wat ons op verschillende manieren vrij van ziektes kan houden. Daar is wél een goede basis voor nodig, om dit werk goed te kunnen doen. Én het is belangrijk dat ieder van ons ook goed zorgt voor het immuunsysteem, zodat het immuunsysteem dat ook voor ons kan doen. Om je daar mee op weg te helpen is deze informatie avond over het Immuunsysteem georganiseerd door Bewust Bollenstreek. Op deze avond vertelt homeopaat en orthomoleculair therapeut Marjon Hornung je meer over het immuunsysteem, hoe de werking ongeveer is en welke taken er zijn. Maar vooral leer je hoe je zelf kunt zorgdragen voor een goed werkend immuunsysteem. Daar ligt een grote rol, die zeker dit jaar veel te weinig aandacht heeft gekregen. We hebben zelf zeggenschap hoe goed of slecht onze weerstand is. Tussendoor en aan het einde van de avond is er alle ruimte om je vragen te stellen.

DATUM Donderdag avond 24 september PROGRAMMA 19.30u Inloop & ontmoeting (fijn om anderen te ontmoeten!) 20.00u Start interactieve lezing (met korte pauze) 21.30u Sluiting

ADRES Lindenplein 6, 2201 JJ Noordwijk AANMELDEN Reserveer je plek via de link. Entree € 10 incl thee/lekkers Ook aan de deur is het mogelijk een ticket te kopen (cash of pin), maar alleen als er nog plek is! Max. 20p.

Meer informatie over Homeopathie Praktijk Hornung