Bianca van Harskamp in Sassenheim

Klaar met jojo-en? De zoveelste lijn-poging die niet heeft gewerkt? Lees dan snel verder...

Over Bianca van Harskamp

Bianca van Harskamp valt onder de rubriek coaching in De Bollenstreek.

Klaar met jojo-en? Dan heb ik het antwoord voor jou!

De Virtuele Maagband

Onder mijn begeleiding ga jij dit keer wel het gewenste resultaat behalen. "Geloof in jezelf en het geluk zal je toekomen".

Heb jij al meerdere diëten gevolgd en val je toch steeds weer terug? Weet je niet meer wat te doen om af te vallen? Ben je juist meer aangekomen aan het eind van het dieet?

Het is eigenlijk ook niet zo gek. Het is niet zo gemakkelijk als "minder eten en meer bewegen'. Er zit namelijk iets achter jouw probleem van overgewicht. En vaak weet je wel wat gezond is voor jezelf. De vraag is dus: wat maakt dat jij naar suiker, hartige dingen of alcohol verlangt? Welke onbewuste processen spelen zich bij jou af? Met deze vragen ga ik aan de slag.

Ik werk in mijn praktijk met HYPNOSE. Nee, dat is echt niet eng. Je bent gewoon wakker, maar wel in diepe trance en gefocust op jezelf en je diepste gevoelens. Je vergeet dan even alles om je heen, even in je eigen bubbel. Je komt zo gemakkelijker bij je onbewuste, daar waar alle antwoorden liggen. 95% van ons gedrag wordt bepaald door ons onderbewuste.

Hypnotherapie is een behandelvorm waarin je onder hypnose, anders gezegd trance, meer inzicht in jezelf krijgt en aan je klachten kunt werken.

Laat je niet langer beïnvloeden door je verleden. Het is geweest, het heeft je gevormd maar heeft geen plaats meer in jouw toekomst.

Voel je weer fit en gezond en blij met je eigen lichaam! Neem eens contact met me op. Ben jij klaar voor een gezonde body en mind!

Download ook mijn gratis E-book op de website.

Liefs Bianca


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bianca van Harskamp uit de rubriek coaching uit De Bollenstreek is gevestigd aan de Koningstaat 17 in Sassenheim. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14478743.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Bianca van Harskamp zijn o.a. :