Caro Catering in Leiderdorp

Caro Catering: Voor al uw catering.

Over Caro Catering

Caro Catering valt onder de rubriek catering uit De Bollenstreek.

De drijvende kracht achter Caro Catering is Caroline Hoogeboom. Met veel liefde en passie kook Caroline al jaren. Caroline heeft ruime ervaring en dat zie je terug in de gerechten.

Bij Caro Catering kunt u terecht voor buffetten en catering welke thuis of locatie worden verzorgd. Kernwoorden van Caro Catering: kwaliteit, smaak en authenticiteit. Alle gerechten worden op ambachtelijke wijze bereidt en Caroline heeft het verlenen van een goede service hoog in het vaandel staan.

Caro Catering biedt diverse mogelijkheden aan zoals:

- Lunches

- Buffetten

- Afternoon tea

- Amuses

- Luxes hapjes

- Salades

Maar ook heeft Caro Catering mooie maandaanbiedingen. Deze aanbiedingen komen om de twee maanden online. Het betreft hier een buffet, waar u kunt kiezen uit een warm of koud buffet. Alle gerechten worden gemaakt met verse ingrediƫnten.

Voor meer informatie over de maandaanbiedingen, een overzicht van de mogelijkheden en de prijzen kunt u een kijkje nemen op de website van Caro Catering. Hier vindt u tevens alle contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Caro Catering uit de rubriek catering uit De Bollenstreek is gevestigd aan de Bedrijvenweg 10EJ in Leiderdorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0715-327103.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Caro Catering zijn o.a. :