Colour Your Life Beautiful in Hillegom

Colour Your Life Beautiful: Image consultant, visagist en transformatief mediator.

Over Colour Your Life Beautiful

Colour Your Life Beautiful valt onder de rubriek coaching in De Bollenstreek.

Colour Your Life Beautiful biedt in deze tijd ook online coaching, advies en ondersteuning aan.

De drijvende kracht achter Colour Your Life Beautiful is Sandra Bolten. Sandra is een image consultant, visagist en transformatief mediator. Sandra biedt life coaching aan. Tijdens deze coaching sessies leert u innerlijk en uiterlijk met elkaar te verbinden. Ten bate van positieve gezondheid, je dag weer kleur te kunnen geven. Want waar we naar verlangen is gelukkig kunnen zijn.

Naast life coaching kunt u bij Colour Your Life Beautiful ook terecht voor andere diensten. Deze diensten ziet u hieronder terug. Meer informatie ziet u op de website staan. www.sandraboltenderoosvanhetinzicht.nl

De diensten:

- Visagie en make-up verzorging.

- Kleuren- en stijladvies: Er zal een professioneel samengesteld pakket beschikbaar zijn voor persoonlijke kledingstijl en kleurencombinaties.

- Transformatieve mediation: Met behulp van de transformatieve mediation methode kan Sandra u ondersteunen wanneer u in een nare situatie terecht bent gekomen en deze effectief wilt oplossen. Ten bate van ruimte voor geluk, erkenning, verbinding en begrip.

Sandra Bolten biedt daarnaast op aanvraag op maat geboden workshops aan. Tijdens deze workshops leert u om het optimale uit uzelf te halen en kracht te ontwikkelen door innerlijk en uiterlijk aan elkaar te verbinden. Ten bate van positieve gezondheid en weer kleur te kunnen geven aan je dag. Waar we naar verlangen is gelukkig kunnen zijn.

Specialisaties: Advies voor blinden, slechtzienden en transgenders.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Colour Your Life Beautiful? U bent van harte welkom om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Colour Your Life Beautiful uit de rubriek coaching uit De Bollenstreek is gevestigd aan de Krochtstraat 21 in Hillegom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13242414.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Colour Your Life Beautiful zijn o.a. :