DAK EXPERT NOORD-HOLLAND in Haarlem

24/7 Dakreparatie en onderhoud

Over DAK EXPERT NOORD-HOLLAND

DAK EXPERT NOORD-HOLLAND valt onder de rubriek dakbedekking in De Bollenstreek.

Dak Expert Noord-Holland is een allround dakdekkersbedrijf gevestigd in Haarlem. Ons werkgebied gaat verder dan alleen Haarlem, 40 kilometer rondom. We hebben een gediplomeerd team en gecertificeerde dakdekkers welke allemaal gespecialiseerd zijn in het renoveren van platte daken, lood en zinkwerken, dakgoten en pannendaken. Door onze jarenlange ervaring detecteren wij uw lekkage zo en voeren zo nodig een spoedreparatie uit.

Diensten: - Daklekkages en lekdetectie - Dakvernieuwing en dakisolatie - Dakonderhoud en dakgootreparatie - Reparatie en renovatie bitumen dak - Renovatie zink en loodwerken - Onderhoud en vervanging van pannen en nokvorsten - Schoorsteenrenovatie - Stormschades en lekkages - Stormschade rapport opstellen

Op zoek naar een dakdekker?

Dakexpert Noord-Holland is uw partner voor al uw klussen rond het dak. U kunt ons bellen voor dakgoot reparatie, verwijderen van nesten, leggen van pannendaken, dakbedekking aanbrengen, loodwerken, waterlekkage opsporen en meer.

Alarmnummer dakherstel: 06 - 3868 3835


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

DAK EXPERT NOORD-HOLLAND uit de rubriek dakbedekking uit De Bollenstreek is gevestigd aan de Teylerstraat 120 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38683835.

Diensten en producten voor dakbedekking

Trefwoorden die horen bij DAK EXPERT NOORD-HOLLAND zijn o.a. :