Desire Centre in Haarlem

Wij hebben allemaal het vermogen in ons om te voelen en aan te voelen. Helaas gebruiken we niet wat al in ons aanwezig is.

Over Desire Centre

Desire Centre valt onder de rubriek coaching in De Bollenstreek.

Aanraking is heel bepalend in het liefdespel. En niet alleen dat, wanneer we een ander aanraken of strelen raken we ons zelf aan.

Besef vanaf nu dat seksualiteit veel meer is dan een fysieke handeling. Door middel van oa. duo-meditatie kunnen we intens verbinding met elkaar maken.

Een liefdesspel is een diepe communicatie zonder woorden. Het is de katalysator voor een opperste staat van Zijn en een grote stimulans voor onze eigenwaarde, zelfvertrouwen en creativiteit. Wie zichzelf op seksueel gebied verlost, heeft de sleutel tot ultieme vrijheid in handen.

Het is liefde en kracht bijeen brengen om totale balans te creƫren. Meestal is een liefdespel gericht om een hoogtepunt te bereiken. Dat is jammer! Met hoe je bemint vertel je jouw verhaal. Deze lichaamstaal kunnen we leren vertalen.

Niets is zo beladen als het onderwerp seksualiteit. Het is het grootste geheim dat we met ons meedragen, te weten dat het ons kwetsbaar maakt voor de omgeving. Dat terwijl seksualiteit de krachtigste energie is die de mens kan ervaren. Ontdoe jezelf van elk oordeel, laat alle angst los en voel liefde voor jezelf en je lichaam. Wanneer we onze verwachtingen en het sturen los laten ontstaat er een dans die uniek is en nooit het zelfde zal zijn.

We richten onze aandacht naar binnen en tegelijkertijd zijn wij in verbinding met de ander, ik noem het een meditatief spel.

We worden bewust van waar we zelf naar verlangen en door de verbinding met onze partner, kunnen we de diepere verlangens van hem of haar voelen. Wees je dus bewust van hoe jij met seksualiteit omgaat.

Wij kunnen zelf niet bewust zijn van onze eigen verlangens maar ons lichaam vertelt er over.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Desire Centre uit de rubriek coaching uit De Bollenstreek is gevestigd aan de Kenaupark 33 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29738669.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Desire Centre zijn o.a. :