DRF Stukadoors in Haarlem

Stukadoors- en Schilderswerkzaamheden: Gespecialiseerd in design stuc. bv. Betonsire en Pandomo

Over DRF Stukadoors

DRF Stukadoors valt onder de rubriek stukadoors in De Bollenstreek.

Stukadoors- en Schilderswerkzaamheden: Gespecialiseerd in design stuc. bv. Betonsire en Pandomo.

26 jaar geleden zag ik een stukadoor aan het werk en toen was ik verkocht. DRF Stukadoors bestaat nu inmiddels zelf 16 jaar. Ik heb mezelf gespecialiseerd in design stucwerk.

Opties:

Raffaello Decor Stucwerk: Een prachtig mooi stukje stucwerk met een antieke look uit Italië. Deze stucwerken hebben buitengewone kenmerken. Kies uit een gladde, gepolijste of natuurlijke afwerking.

Beton ciré: Een multifuctionele afwerking; strak en volledig af te stemmen op persoonlijke voorkeuren. Beton Ciré is goed bestand tegen slijtage en water, waardoor het gemakkelijk in onderhoud is en uitermate geschikt voor vochtige ruimtes.

Beal MORTEX®: De MORTEX® bekleding leent zich bij uitstek goed voor wie originaliteit, techniciteit, esthetiek en persoonlijkheid wenst te combineren. Het wordt zowel om zijn technische kwaliteiten als om zijn decoratieve voordelen gebruikt. Beal Mortex is een pleister die op diverse manieren kan worden toegepast om een eigentijdse uitstraling te creëren aan wederom vochtige ruimtes. Maar denk ook aan het afdichten van bijvoorbeeld een zwembad. Ook dit is mogelijk. Het fijne aan Beal Mortex is dat de afwerking met 1 mm laagdikte al volledige waterdichtheid gegarandeerd. Er is geen impregneringsproduct nodig.

Ook voor sierlijsten en ornamenten bent u bij mij op het juiste adres.

De producten die ik gebruik in mijn werk worden ingekocht bij BMN Bouw Materialen en de SIG. Voor kwaliteit doeleinden ben ik hiervoor aangesloten bij de NOA: Nederland Ondernemerschap Afbouw. Hieruit wordt garantie gegarandeerd.

Een extra stukadoor door nodig voor de klus? Neem dan contact met mij op via 06-52430777.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

DRF Stukadoors uit de rubriek stukadoors uit De Bollenstreek is gevestigd aan de Narcisplantsoen 27 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52430777.

Diensten en producten voor stukadoors

Trefwoorden die horen bij DRF Stukadoors zijn o.a. :