Homeopathie Praktijk Hornung in Noordwijk

Praktijk Hornung, de aanbieder van gezondheid en ontspanning op natuurlijke, holistische wijze in Noordwijk en omgeving.

Over Homeopathie Praktijk Hornung

Homeopathie Praktijk Hornung valt onder de rubriek zorg en welzijn in De Bollenstreek.

Heb je het gevoel niet meer de controle te hebben over je leven? Vind je het lastig om bepaalde keuzes te maken of loop je met (langdurige) klachten? Voor een natuurlijke oplossing hiervoor ben je bij Praktijk Hornung helemaal aan het juiste adres!

Diensten;

* Orthomoleculaire therapie

* Klassieke homeopathie

Waar kan ik je bij ondersteunen?

* Bij het op een natuurlijke manier behandelen en verlichten van fysieke, emotionele of mentale klachten van jou of je kinderen * Allereerst door je te begeleiden in je keuze van voeding: wat je met behulp van voeding kunt doen om klachten te verminderen, je kinderen gezond op te laten groeien, vol levenskracht en zelfgenezend vermogen. En ook jezelf gezond en vol energie te houden. * Over de kinderziektes: wat houden ze in en hoe herken je ze, hoe gevaarlijk zijn ze nu nog, wanneer je kind zo vol gezonde energie zit? * Om met vertrouwen achter je goed onderbouwde en bewuste keuze te kunnen blijven staan, wat je ook kiest.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Homeopathie Praktijk Hornung uit de rubriek zorg en welzijn uit De Bollenstreek is gevestigd aan de Bergweg 2 in Noordwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36172254.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Homeopathie Praktijk Hornung zijn o.a. :

Nieuws van Homeopathie Praktijk Hornung in Noordwijk

De invloed van angst op je gezondheid

De invloed van angst op je gezondheid

Iedereen ervaart wel eens stress of angst. Kan homeopathie je ondersteunen, zodat je hier minder last van hebt?

Online Workshop Homeopathie voor de Zomer

Online Workshop Homeopathie voor de Zomer

Ga goed voorbereid de zomer in, zodat je zomer klachten zoals wagenziekte, voedselvergiftiging, steken en beten m.b.v. homeopathie zelf kunt behandelen