Inzichten.com in Lisse

Hulp bij groei, bewustzijn en inzicht in persoonlijke en maatschappelijke situaties

Over Inzichten.com

Inzichten.com valt onder de rubriek adviesbureau in De Bollenstreek.

Welkom op Inzichten.com

Ik ben Manuela van der Knaap, een kind uit een ondernemersgezin. In 1998 heb ik een switch gemaakt naar de psychologische astrologie. Daar ging een heel levenspad aan vooraf. Lees mijn verhaal op mijn website.

Inzichten.com verwoord actuele collectieve trends en situaties op persoonlijk, collectief en spiritueel niveau. Met als doel groei, bewustzijn en inzicht te geven in persoonlijke en maatschappelijke situaties.

Ik bied ondersteunende beschrijvingen, artikelen en bewustwording aan van elektromagnetische verstoringen van de Zon en de Aarde. Maar ook edelstenen, kristallen, mineralen en geometrie ter ondersteuning voor je innerlijke proces. Zoek je meer persoonlijke begeleiding, kies dan voor Webinars, kristaldagen, persoonlijke consulten en workshops.

Zie de agenda om mijn website met alle actuele data aangaande de kristaldagen, webinars en workshops.

Een kleine greep uit de aanbodstroom: - Workhops - Consulten - Webinars - Kristaldagen - Mineralenconsult - Baby- of kinderconsult - Coachingstraject - Team begeleiding - Lezingen


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Inzichten.com uit de rubriek adviesbureau uit De Bollenstreek is gevestigd aan de Heereweg 447 in Lisse. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0252-521882.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Inzichten.com zijn o.a. :