JoyVitality in Hoofddorp

JoyVitality: Vitaliteit - Veerkracht - Levensvreugde.

Over JoyVitality

JoyVitality valt onder de rubriek coaching in De Bollenstreek.

Leer te leven vanuit JOY!

Het gezicht achter JoyVitality is Joyce Rijkeboer. Het doel van Joyce is om mensen te kunnen begeleiden in het bewustwordingsproces op weg naar een gelukkiger en mooier leven. In werkrelaties wil Joyce graag onderzoeken en adviseren om gezondheidsklachten en ziekteverzuim bij medewerkers te voorkomen.

JoyVitality biedt diverse diensten aan voor particulieren en bedrijven. Hieronder ziet u het overzicht van deze diensten:

Particulieren: Vitaliteitscoaching (losse afspraak of pakket van vijf afspraken), retreats en de holistic pulsing massage.

Bedrijven: Vitaliteitscoaching, werkplekonderzoek (thuis en/of kantoor) en diverse workshops (verschillende onderwerpen).

Retreats:

Het doel van deze retreats is dat u volledig tot uzelf kunt komen. Even ontladen, ontspannen en genieten. U zal met positieve energie weer naar huis gaan. Tijdens dit afwisselende programma zullen elementen uit de natuur, yoga en muziek worden gebruikt. De accommodatie waar u in zult verblijven straalt luxe en sereniteit uit. Natuurlijk zal er uitstekend voor u gezorgd worden. Bent u toe aan me-time? Dan kunt u zich inschrijven voor een retreat.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

JoyVitality uit de rubriek coaching uit De Bollenstreek is gevestigd aan de Opaallaan 1180 (kamer 3.10, gebouw FlXSpace) in Hoofddorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44622799.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij JoyVitality zijn o.a. :