LilaCenter Yoga in Hillegom

LilaCenter Yoga: Yogalessen in Hillegom.

Over LilaCenter Yoga

LilaCenter Yoga valt onder de rubriek yoga en meditatie uit De Bollenstreek.

De drijvende kracht achter LilaCenter Yoga is Ruby Halfschepel. Ruby heeft in Delft gestudeerd en zij heeft gewerkt als ingenieur en wiskunde docent. Ruby heeft altijd sportieve hobby's gehad.

In 2004 is Ruby in aanraking gekomen met yoga bij Julie Rader in Los Angeles. Terug in Nederland vond Ruby een goede yogadocent in Pieter Scheffe. Ruby heeft hier van 2008 tot 2014 opleidingen tot yoga en meditatie docent gevolgd. Bij Michaelle Edwards uit Hawaii heeft ze een 5-daagse bijscholing YogAlign gedaan.

In 2017 is Ruby overgestapt naar een nieuwe yogavorm: YogAlign. Deze vorm past op dit moment beter bij haar dan de traditionele hatha yoga. Bij YogAlign worden houdingen die de nek of rug in onnatuurlijke posities plaatsen, vermeden. De Tang, Kaars en Vis zal je niet aantreffen in de les. De houdingen zijn zo, dat je niet in je gewrichten kunt hangen en je gewrichtsbanden beschermd worden. Je leert goede bewegingspatronen aan en je kern wordt versterkt zonder korter te worden.

U kunt bij LilaCenter Yoga terecht voor YogAlign groepslessen in Hillegom. Nieuwsgierig wat YogAlign voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan LilaCenter Yoga? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LilaCenter Yoga uit de rubriek yoga en meditatie uit De Bollenstreek is gevestigd aan de Meerlaan 64 in Hillegom. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18886302.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij LilaCenter Yoga zijn o.a. :

Nieuws van LilaCenter Yoga in Hillegom

Een goede houding is anders dan je denkt

Een goede houding is anders dan je denkt

Doe je lichaam een plezier: kom weer rechtop staan! Misschien heb je dat al vaker gehoord, maar hoe doe je dat?