Paardencoach aan Zee in Noordwijk

Stal Paradiso | opstellingen met paarden

Over Paardencoach aan Zee

Paardencoach aan Zee valt onder de rubriek coaching in De Bollenstreek.

Mevr. Mirjam Rutten is de drijvende kracht achter Paardencoach aan zee. Ik ben een systemisch paardencoach en psychosociaal therapeut.

Ben je op zoek naar een coach omdat je vaak op je tenen loopt, je meer rust wil of omdat je gewoonweg niet lekker in je vel zit en niet meer kan genieten? Kijk dan niet verder, je bent bij Paardencoach aan zee aan het juiste adres. Ik wil je daar graag bij helpen zodat je weer naar voren gaat leven, meer licht, lucht en ruimte creëren waardoor oplossingen zich kunnen gaan aandienen. Ik help je graag wakker te worden en te blijven. Zodat jezelf de regie in handen blijft houden.

Aanbod bij Paardencoach aan zee:

- Online opstellingen, is een heel efficiënte, intuïtieve manier om gedoe te onderzoeken en te verhelderen. Wat kan er gedaan worden om weer door te kunnen?

- Coaching kinderen, hierdoor kunnen de kinderen zonder druk rustig verder groeien.

- Coaching of therapie volwassenen, we gaan met elkaar aan de slag om dieper liggende blokkades en belemmerende patronen te onderzoeken. We werken vanuit jouw wensen en verlangens om je perspectieven en je houding naar het leven toe te verruimen en te verlichten. Jouw eigen hulpvraag staat centraal.

- Incompany, Teambuilding en Organisatieopstellingen

Ben je invalide of slecht ter been? Dan is dat altijd bespreekbaar om te kijken wat de mogelijkheden zijn om toch gebruik te maken om buiten met paarden te werken.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12426108.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Paardencoach aan Zee zijn o.a. :