Soulusions Psychotherapie & Coaching in Haarlem

Werken aan jezelf werkt bevrijdend. Maak vandaag je afspraak!

Over Soulusions Psychotherapie & Coaching

Soulusions Psychotherapie & Coaching valt onder de rubriek coaching in De Bollenstreek.

Welkom bij Soulusions Psychotherapie & Coaching, de plek om aan jezelf te werken.

Ik ben Valerie. Psycholoog, Integratief therapeut en coach. Ik begeleid een ieder bij het (her)vinden van hun kracht, bij het omgaan met spanning en bij het maken van keuzes.

Coaching: Gun jezelf een coach en haal het beste uit jezelf. Anders dan bij psychotherapie, is individuele coaching direct gericht op vooruitgang en ontwikkeling. Een coach leert je vaardigheden en technieken om dingen anders aan te pakken en je doelen sneller te bereiken.

Psychotherapie: Misschien best een stap, maar wel één met effect. Vaak weet je zelf wat de oplossing voor je probleem is en voel je intuïtief aan wat je nodig hebt. Toch lukt het je niet om die vicieuze cirkel waarin je terecht bent gekomen te doorbreken. Met een aantal sessies psychotherapie kan dat wel.

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen psychotherapie en coaching?

“Stel, je auto is stuk en je wilt ‘m zo snel mogelijk weer rijdende hebben. Een coach begeleidt je bij het leren hoe je de auto zelf kunt repareren. Een therapeut laat je ontdekken waarom de auto kapot is gegaan”.

Ik kom graag met je in contact en ik help ook jou verder.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Soulusions Psychotherapie & Coaching uit de rubriek coaching uit De Bollenstreek is gevestigd aan de Zaanenstraat 18 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26202116.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Soulusions Psychotherapie & Coaching zijn o.a. :