Van Dongen - Coaching in Haarlem

Van Dongen Coaching | Stap weer in je eigen Kracht.

Over Van Dongen - Coaching

Van Dongen - Coaching valt onder de rubriek coaching in De Bollenstreek.

Herken je dit? Terugkerende thema's die voor ballast zorgen. Hoe pak je de wortel aan? Meer in je mars dan je nu doet, maar wat is dan de volgende stap?

Loop jij hier tegenaan? Veel energie investeren en ondertussen leeglopen. Wat nu? Moeite met je huidige situatie. Hoe kun je nu trouw blijven aan jezelf?

Van Dongen Coaching kan jou ook helpen om te werken aan je herstel. Worstel je met onder andere de volgende klachten:

- Veelvuldig piekeren

- Hoofdpijn

- Concentratieproblemen

- Gebrek aan plezier

- Gebrek aan werkmotivatie

- Sociaal isolement

- Vermoeidheid

- Overmatig emotioneel reageren

- Stress

- Spanningsklachten

Zet jezelf weer in je kracht. Ontdek de mogelijkheden tot meer energie, werkplezier en optimale zelfzorg. Laat je verbazen over de kracht en inzichten van de tools uit TA en het Enneagram.

De werkwijze bij Van Dongen Coaching bestaat uit 3 stappen:

1: Jullie gaan kijken waar je nu staat, waar je mee worstelt en waar je zelf nog niet uitgekomen bent. En dit in kaart brengen.

2: Vervolgens komen jullie samen tot een leerdoel waarmee jullie concreet aan de slag gaan. Afhankelijk van je soort hulpvraag wordt dit leerdoel in de eerste dan wel tweede consult duidelijk en kunnen jullie met de kernvraag aan de slag.

3: En misschien wel meeste belangrijk, werken jullie in (kleine) concrete stappen, naar jouw beoogde doel.

Via een beveiligde mailverbinding kun je met je vragen bij Van Dongen Coaching terecht. Hier deel je zelf ook het reflectieverslagje.

Ben je tevreden over het behaalde doel(en) tijden de sessies, maar heb je behoefte om op onderhoudsbasis vervolgvragen te kunnen stellen? Of om het geleerde met ondersteuning eigen te maken? Dan raadt Van Dongen Coaching je e-coaching aan. Als abonnee ontvang je gerichte feedback, groeivragen en opdrachten waar je mee aan de slag kunt wanneer het jou uitkomt.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of prijzen, verwijs ik je graag door naar de website van Van Dongen Coaching. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van Dongen - Coaching uit de rubriek coaching uit De Bollenstreek is gevestigd aan de Brick Business Center, Diakenhuisweg 39 in Haarlem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29623371.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Van Dongen - Coaching zijn o.a. :