Vera Funke | Transformatie therapie in Haarlem

Hypnotherapie & EMDR

Over Vera Funke | Transformatie therapie

Vera Funke | Transformatie therapie valt onder de rubriek therapeut in De Bollenstreek.

Snel - Krachtig - Blijvend - Bevrijdend

Snelle Transformatie Therapie helpt bij het oplossen van: angsten, depressie, trauma, stoppen met roken/verslavingen, vruchtbaarheidsproblemen, onverklaarbare pijn, woede, problemen op sociaal vlak, terugkerende of belemmerende levenspatronen, concentratieproblemen, gebrek aan zelfvertrouwen, zelfliefde, eigenwaarde, zingeving, uitstelgedrag, examenvrees, etc. etc.

Jouw klacht heeft als basis een overtuiging over jezelf of je leven die je ooit hebt opgedaan. Tijdens diepe ontspanning of hypnose kan je daarbij komen. Samen vinden we de antwoorden op de vraag welke overtuigingen dat zijn en hoe die overtuigingen zijn ontstaan.

Dan ga je begrijpen waarom dit nog steeds doorwerkt in het heden. En is het mogelijk om vanuit een ander perspectief naar je problemen te kijken. Het biedt ruimte om de regie over je emoties, je gedrag en je leven weer terug te nemen.

De methode die ik gebruik combineert elementen uit hypnotherapie, NLP, psychotherapie en gedragstherapie. Het is géén praattherapie, wel buitengewoon krachtig, effectief en het werkt snel: vaak is één sessie voldoende om een levens-veranderende transformatie in gang te zetten. Want alles begint met gedachtes, en nadat je begrijpt waarom je denkt zoals je denkt, zal je in staat zijn om jouw gedachtes te veranderen en dan verandert alles mee. Jij bent de stuurman van je leven. Gun het jezelf: in vier weken van inzicht naar transformatie. Hoe? Ik leg het je graag persoonlijk uit.

Je kan via mijn website een afspraak maken voor een telefonisch gesprekje, je mag me ook een WhatsApp of mailtje sturen, ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Vera Funke Transformatie Therapie Verbinden - Onderzoeken - Begrijpen - Transformeren.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45778744.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Vera Funke | Transformatie therapie zijn o.a. :